Ilmanvaihtojärjestelmät kokonaisratkaisuina 

VM Airtech Oy on ilmanvaihdon asiantuntijasi valtakunnallisesti. Meiltä saat kaikki ilmanvaihdon ja lämmityksen ratkaisut omakotitaloihin sekä muihin kiinteistöihin. Edustamamme ilmanvaihto­koneet ovat laadukkaita Mitsubishi Lossnay- ja Mobairin laitteita. Laitteiden lisäksi tarjoamme avaimet käteen -asennuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen asentajan hankkimisesta ja laitteen käyttöönoton neuvonnasta. Kun siis harkitset uutta ilmanvaihtojärjestelmää, ota meihin yhteyttä!

Koneellinen ilmanvaihto uudis- ja korjaus­rakentamisen kohteisiin

Olit sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa, meiltä löytyy kohteeseen sopiva koneellinen ilmanvaihto. Koneellinen ilmanvaihto takaa laadukkaan sisäilman laadun, kun ilma saadaan kiertämään optimaalisesti ja suodattimet puhdistavat tuloilmasta ulkoa tulevan katupölyn, siitepölyn ja muut epäpuhtaudet. Uusiin taloihin koneellinen ilmanvaihto on nykyisin käytännössä lähes välttämättömyys energia­määräysten johdosta. Koneellinen ilmanvaihto on kuitenkin mahdollista asentaa myös vanhoihin taloihin, etenkin esimerkiksi märkätiloihin, jolloin varmistetaan kosteuden tehokas haihtuminen tiloista.

Tutustu myös ilmalämpö­pumppuihin!

Lossnay-ilmanvaihtolaite sisältää myös lämmön talteenoton

Mitsubishi Electric Lossnay Mini -ilmanvaihto­laitteet tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät epäpuhdasta ilmaa huoneesta ulos. Ne ovat huonekohtaisia ilmanvaihto­laitteita, jotka sopivat niin kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin kuin työmaaparakkeihin. Lossnayn ilmanvaihto­laitteisiin sisältyy lisäksi lämmön talteenotto, joten ne säästävät huoneiston lämmitys­kustannuksissa. Laite kytketään vain johdolla pistorasiaan, ja erillisiä sähkö­asennuksia ei tarvita. Lisävarusteena Lossnay-ilmanvaihtolaitteisiin voi hankkia tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten.

Lue asiakkaidemme kokemuksia toteuttamistamme ilmanvaihto­ratkaisuista!

Mobair-tuloilmalaite lämmittää ja puhdistaa tuloilman

Optimaalinen tilanne huoneistossa on, kun missään ei vedä, huoneisto on miellyttävän ja tasaisen lämmin kaikissa sen osissa sekä ilma tuntuu raikkaalta ja puhtaalta hengittää. Monesti hallitsemattomasti ilmanvaihto­venttiileistä ja ikkunanraoista saapuva tuloilma aiheuttaa vedon tunnetta, laskeutuu lattian rajaan tehden lattiasta kylmän tuntuisen sekä tuo mukanaan ulkoilman epäpuhtauksia. Mobair 2030 -tuloilmalaite kuitenkin puhdistaa ja lämmittää tuloilman sekä ohjaa ilman ylös katonrajaan, jolloin huone tuntuu miellyttävän lämpöiseltä niin lattianrajassa kuin ylempänä. Mobair on myös helppo asentaa, koska se ei tarvitse kiinteää liitäntää tuloilma­venttiiliin. Tuloilmapuhallin on myös hiljainen ja kuluttaa vain vähän sähköä.

Kysy tarjous ilmanvaihtojärjestelmästä

Tarvitsit sitten ilmanvaihto­konetta tai laajempaa ilmanvaihto­järjestelmää uuteen tai vanhaan kiinteistöösi, kysy meiltä VM AirTech Oy:ltä tarjousta!

  • MITSUBISHI ELECTRIC
  • gree