Ilmalämpö­pumppu tuomaan edullista lisälämpöä

Ilmalämpö­pumppu on löytänyt tiensä suomalaisten kotien lämmittäjäksi ja kesähelteillä jäähdyttäjäksi. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, ja se voi säästää sähkö- tai öljylämmitteisen asunnon lämmityskuluissa jopa 55 %! Ilman lämmittämisen lisäksi se myös puhdistaa ilmaa. Me VM AirTech Oy:llä olemme laadukkaiden ja pitkäikäisten ilmalämpö­pumppujen asiantunteva jälleenmyyjä valtakunnallisesti.  Kysy tarjous ilmalämpö­pumpuista!

Gree-ilmalämpö­pumppu Pohjolan kylmiin oloihin

Gree-ilmalämpö­pumput on suunniteltu toimimaan moitteettomasti pohjoisen haastavissakin sääoloissa. Green valmistuksessa on käytetty vain ensiluokkaisia komponentteja, mikä tekee Gree-ilmalämpö­pumpuista pitkäikäisiä laitteita. Ne kuuluvat myös parhaaseen A+++-energiatehokkuus­luokkaan, ja niissä on WiFi-valmius. Gree-ilmalämpö­pumppu on siro ja huomaamaton osa sisustusta, sillä sen muoto pitää käyntitilassakin, eikä sen etupaneeli avaudu käytössä. Gree-ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on lisäksi hyvinkin hiljainen, ja tämän takia se on suosittu ilmalämpö­pumppu kotiin ja toimistoon.

Laadukas Mitsubishi-ilmalämpö­pumppu

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat ja suositut Mitsubishi Electric -ilmalämpö­pumput. Ne edustavat aitoja ja alkuperäisiä Japanissa tai Skotlannissa valmistettavia Mitsubishi Electric -ilmalämpö­pumppuja eivätkä muita Mitsubishin lämpöpumppujen nimellä kulkevia Kaakkois-Aasiassa valmistettavia ilmalämpöpumppuja. Myymiemme Mitsubishi-ilmalämpö­pumppujen aitouden varmistaa lisäksi niistä löytyvä Hankinta­turvatuote-tarra. Valikoimiimme kuuluvat sekä seinä-, kattokasetti- että lattiamalliset Mitsubishi Electric -ilmalämpö­pumput. Löydät mallistoista myös tyylikkäät design-mallit, jotka sopivat vaativallekin kodinsisustajalle.

Avaimet käteen -toimitukset

Saat meiltä kaiken kattavat avaimet käteen -ilmalämpö­pumppuratkaisut, jotka alkavat oikean mallin valinnalla. Tämän jälkeen hoidamme myös tarvittavat asennukset sekä laitteen käytön opastuksen, minkä jälkeen sinä voit vain nauttia raikkaasta ja mukavan lämpöisestä huoneilmasta.

Lue myös kiinteistöjen ilmanvaihto­ratkaisuistamme!

Pyydä tarjous ilmalämpö­pumpusta

Jos harkitset ilmalämpö­pumpun hankintaa kotiisi, yritykseesi tai muihin tiloihin, ota yhteyttä VM AirTech Oy:hyn! Meiltä saat laadukkaat ja kohteeseesi mietityt ilmalämpö­pumppuratkaisut. Avustamme mielellämme oikean laitteen valinnassa ja tarjoamme myös asennuspalvelut!

Gree ilmalämpöpumppu

  • MITSUBISHI ELECTRIC
  • gree