Ilma-vesilämpö­pumppu vesikiertoisiin lämmitys­järjestelmiin

Jos talosi lämpenee vesikiertoisten pattereiden avulla, voit hankkia öljy- ja sähkö­lämmitteisten järjestelmien rinnalle ilma-vesilämpö­pumpun auttamaan lämmön­tuotossa ja keventämään lämmityslaskua. Voit hankkia uudiskohteeseesi myös täysin uuden vesikiertoisen lämmitys­järjestelmän, johon on integroitu ilma-vesilämpö­pumppu. Varsinkin kylminä pakkaspäivinä oikein valittu ilma-vesilämpö­pumppu voi säästää talosi lämmitys­kustannuksissa jopa yli 50 % ympäristöä säästäen. Ulkoyksikössä kylmäaineeseen siirtyy lämpöenergiaa hyvinkin alhaisissa ulkolämpötiloissa, jopa -28°C asteessa! Sisäyksikössä tämä lämpöenergia siirretään talon ja käyttöveden lämmitykseen. Kysy lisää VM Airtech Oy:ltä! Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä valtakunnallisesti.

Säästä pitkällä tähtäimellä ja kysy tarjous ilma-vesilämpö­pumpusta

Kun tarvitset pelkkää ilma-vesipumppua täydentämään olemassa olevaa vesikiertoista lämmitys­järjestelmääsi tai olet hankkimassa uudiskohteeseesi lämmitys­järjestelmää, ota meihin yhteyttä VM Airtech Oy:llä! Tarjoamme osaavat ja tehokkaat ilma-vesilämpö­pumput sekä kokonaiset ilma-vesilämmitys­järjestelmät asennuksineen.

Gree-käyttövesilämpöpumppu on kompakti ratkaisu

Gree-käyttövesilämpöpumppu on vapaasti lattialla seisova ilma-vesilämpöpumppu, joka voidaan asentaa esimerkiksi kellariin, autotalliin tai kodinhoitohuoneeseen. Sen patentoitu rotaatiokompressori takaa sen, että laite lämmittää käyttöveden 55°C lämpötilaan ulkoilman ollessa jopa -25°C. Gree-käyttövesilämpöpumpun ulkoyksikkö kerää lämmitysenergian ulkoilmasta ja siirtää sen riittoisaan 185 litran käyttövesivaraajaan. Se täyttää kaikilta osin Suomen rakennusmääräykset, ja laitteen asennus ei edellytä minkäänlaisia ilmastointikanavistojen asennuksia sisään tai ulos. Laitteiston käyttö ei myöskään aiheuta rakennuksessa ali- tai ylipaineongelmia.

Mitsubishin ilma-vesilämpöpumppu säätää huoneen lämpötilan tarkasti ja etänä

Mitsubishi Electric Ecoda ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu lämmittämään talon kuin talon kovillakin pakkasilla. Se tuottaa 40-asteista käyttövettä yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa. Mitsubishin ilma-vesilämpöpumppua voi säätää langattomasti, ja sen mukautuvan huonesäätimen ansiosta huoneen lämpötila pysyy vakaana jopa puolen asteen tarkkuudella ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta. MelCloud-etäohjauksen ansiosta lämpötilan voi säätää pelkälle peruslämmölle esimerkiksi reissun päältä, jolloin asunto on muutoin tyhjillään. Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumppu on käyttövarma ja pitkäikäinen, ja se nostaa kiinteistön asumismukavuutta sekä samalla säästää rahaa ja luontoa.

  • MITSUBISHI ELECTRIC
  • gree